Dag Japan
Blijf op de hoogte en volg Kishen, Sandra en Jayden
10 Mei 2015 | Japan, Sanrizuka
Vanochtend vroeg opgestaan, gedoucht en de laatste spullen ingepakt. De koffers gingen gemakkelijk dicht. Dat hebben we nog nooit gehad ;-)
We zijn om 5.45 uur naar de JR line gelopen. Onze pasjes mochten we niet meer gebruiken, dus we moesten een kaartje kopen voor 1 halte (140¥). Op Nippori hebben we de Skyliner genomen naar het vliegveld. Deze brengt je in 39 min van Nippori naar Narita terminal 1. Het is wel een van de duurdere manieren om er te komen, maar zo vroeg in de ochtend is het wel lekker snel. Een kaartje kost 2470¥ (€18,26) pp. maar het zijn allemaal reserved seats (in tegenstelling tot wat de man van de receptie van t hotel vertelde). Dit betekent wel dat als je zeker wil zijn dat er een plek is je beter kan reserveren. Wij wisten het niet en hebben het geluk vroeg in de ochtend te reizen, dus er waren nog plekken.
We hebben gelezen dat als je een taxi neemt dat je soms wel meer dan €100 euro kwijt bent.
Eenmaal op het vliegveld konden we zo doorlopen naar de goede counter. Hier lieten we onze mobiele boardingpassen zien. Deze werden omgeruild voor papieren versies boord zowel deze als de volgende vlucht. Onze koffers waren samen maar 26 kilo dus dat was ook goed en ze worden gelijk naar Amsterdam doorgestuurd.
Om 7.34 uur zaten we al in een restaurantje om te ontbijten. We hadden pannenkoeken besteld. Ik met fruit en Kish met stroop en spek en een worstje. Erg lekker! Ik kreeg er zelfs slagroom bij
10 Mei 2015 - 07:27
Carla:
en toen was het dag Japan
gaat snel hey vakantie maar Nala en Simba zijn wel blij :) -
10 Mei 2015 - 08:13
Helma:
De lucht is hier net zo blauw en de komende werkweek lekker kort. Zo te lezen erg weinig uit te pakken. Dat is mer een camper waarmee je van huis vertrekt wel even wat anders.
Alvast een warm welkom in Nederland toegewenst.
Helma -
10 Mei 2015 - 11:06
Marja:
Dat was weer een superreis!
Goede reis naar huis en ik zie je morgen weer fris en fruitig:)
Groetjes Marja