Dag 8 Bryce Canyon - Glendale
Door: eskape
Blijf op de hoogte en volg Kishen, Sandra en Jayden
05 Mei 2012 | Verenigde Staten, Glendale
Rond 15.00 zijn we vertrokken richting Glendale. Dit is maar zo'n 1,5 uur rijden. Hier is een rustige camping waar we de middag heerlijk relaxed hebben doorgebracht. Eerst even de was erin en lekker een boek lezen in de zon. Door de wind voelt het erg koud en kun je bijna niet in korte broek en shirt zitten, maar aan je gezicht voel je dat de zon wel degelijk kracht heeft.
Vanuit de camper hebben we hier weer een prachtig uitzicht op de zogenaamde Hoodoos. Dit zijn en soort stalagmieten (zo noemen wij ze volgens mij), alleen zitten ze niet in een grot. Bryce Canyon bestaat uit deze hoodoos, die oranje/rood gekleurd zijn.
Het zal vannacht vast weer koud worden, want nu (19.30) is de zon achter de bergen en is het echt te koud om buiten te zitten.
Morgen hebben we gereserveerd in Las Vegas bij Circus Circus. Dit is de enige camping IN Las Vegas. De andere zijn er buiten. We willen daar rond het middaguur aankomen en dan hebben we nog even de tijd om het eerst met daglicht te bekijken. Morgen zal het daar zo'n 32 graden worden, dus dan kunnen de korte broeken uit de kast :-D